Mabel Tebbens

Telefoonnummer: 06 1673 2622

In 2014 samen met Ben gestart bij Benker Bouweconomie als commerciƫle kracht en voor administratieve ondersteuning. Nadat de website in april 2014 gelanceerd werd, het logo ontworpen was en het briefpapier klaar lag kon er worden gestart. Vanaf het begin hebben we veel enthousiaste opdrachtgevers bij projecten mogen begeleiden. Dit hield in dat Ben vanaf het begin druk was met het inhoudelijke werk en ik de administratie er omheen mocht regelen.
Vanaf 2017 kregen we ondersteuning van nieuw personeel, wat ons bedrijf weer nieuwe slagkracht gaf. Hierdoor kwam er voor mij een extra functie bij als personeelsmedewerker. Erg leuk! Het werk is altijd afwisselend en ik kan de werktijden indelen zoals het mij uitkomt, erg fijn als je je huis ook nog een beetje schoon wilt houden en 2 kinderen en 2 honden hebt! In mijn vrije tijd wandel ik met de honden en dans ik om mijn conditie op peil te houden.

Ervaring
Mabel heeft 12,5 jaar met veel plezier bij een elektrotechnisch installatiebedrijf gewerkt. Hier is zij begonnen als secretaresse en heeft de laatste 6 jaar als directiesecretaresse/commercieel medewerkster gewerkt. Verder heeft zij nog een tijd vrijwilligerswerk gedaan bij Slachtofferhulp Nederland.
Vanaf 2014 tot heden werkzaam bij Benker als medewerkster commercie/administratie.