Roel Hogenboom

Telefoonnummer: 06 22 12 89 30

Opleiding
TU Eindhoven – bouwkunde 1980-1987
Mijn passie is het optimaal bedienen van onze opdrachtgevers en hierbij het maximale uit het team te halen. De belangen van alle partners in het proces houd ik hierbij nauwgezet in het oog. Buiten werktijd fiets ik graag en ook hockey en golf zijn hobby’s waar ik graag mijn energie in stop.

Ervaring
Roel heeft 4 jaar als projectleider bij SAOB gewerkt, daarna van 1991 tot 1995 als projectmanager bij BBN adviseurs. Hij heeft 23 jaar bij Van Kessel & Janssen Bouwconsultancy gewerkt als partner en senior adviseur. Tot eind 2019 werkte hij als senior adviseur bij PentaRho.
Roel heeft brede kennis van en veel ervaring met project- en bouwmanagement en planeconomie van alle soorten gebiedsontwikkelingen en huisvestingsprojecten. Hij is een gedreven adviseur die graag werkt aan complexe projecten. En om deze projecten samen met de opdrachtgever tot een goed einde te brengen, daar krijgt hij energie van!
Roel’s sterke eigenschappen zijn dat hij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, analytisch sterk is, resultaatgericht en een prettig aanspreekpunt is voor alle betrokkenen in een project.