• Vacature Bouwkostenadviseur

  04/09/2019
 • Benker Bouweconomie is een bedrijf dat in 2014 is opgericht door Ben Kersten. Het bedrijf wordt met veel enthousiasme geleid en is inmiddels een veel gevraagde partner voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers (ziekenhuizen, woningbouwverenigingen, architecten, universiteiten etc.).

  Door groei is nu een leuke nieuwe vacature ontstaan, en Benker hoopt op korte termijn een teamgenoot te vinden om samen deze, en nieuwe opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn.


  Functieomschrijving:
  Als adviseur krijg je alle mogelijkheden om je in deze veelzijdige functie te ontwikkelen. Je bent op termijn in staat om interne en externe vragen vanuit kostenoogpunt over actuele projecten te beantwoorden en onderhoudt contact met de opdrachtgever. Je bent betrokken en verantwoordelijk voor je werk. Het werk varieert van kleinschalige opdrachten van 1 of enkele dagen tot grote projecten met een lange(re) looptijd. Je krijgt volop ruimte je werk naar eigen inzicht in te delen.


  Functie-eisen:
  Om goede invulling te kunnen geven aan deze rol, beschik je minimaal over een afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid.
  Verder verwachten wij dat je:
  - Communicatief vaardig en scherpzinnig
  - Proactief
  - Snel kan schakelen
  - Teamspeler
  - Resultaatgericht met goed analytisch vermogen
  - Flexibel
  - Klantgericht bent.

  Solliciteren:
  Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ben Kersten telefoonnummer 06 456 43 683 of verstuur je sollicitatie per e-mail naar: info@benker.nl Voor meer informatie kun je ons bellen of mailen.